Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
02 Apr 2021
Greetings All,

I have been away for a while but I'm back and with an all new podcast.

You can check out on the blog here: theslackersmethod.com/en/september-man-s...eptember-man-is-back

Check it out and feel free to share!
This is the optional category header for the Suggestion Box.
  • Page:
  • 1

TOPIC:

adidas sneakers dames originals 2 weeks 3 days ago #55500

"Toch gaat adidas vooruit met een nieuwe alowtopversion.com - een die eindelijk overeenkomt met zijn bijgewerkte Philly-threads. Legenda combineren Inkt en levendig rood op een witte leren basis, de Harden Vol 6 vangt die Philly-vibe tot een tee.Tot Embiid terugkeert, moet Harden zijn eerdere vorm heroveren om Philly een echte kans te geven op de finale, dus laten we hopen dat de James van oud (of jong) maakt een comeback.

James Harden heeft misschien precies bereikt wat hij wilde toen hij zich een weg baande uit Brooklyn en naar de adidas sneakers dames originals . Dat wil zeggen, totdat Joel Embiid ten onder ging met een ongelukkige blessure, waardoor Harden alleen achterbleef om Philly naar de volgende ronde van de Play-offs te leiden. Onnodig te zeggen dat de voormalige MVP niet aan de verwachtingen heeft voldaan, en totdat Embiid terugkeert naar de line-up, zien de Sixers mogelijk nog een vroege exit uit het naseizoen.

Samenwerkingen zijn tot nu toe in overvloed in 2022, met Stussy bevestigd voor niet één maar meerdere gedurende het hele jaar. En naast een Chuck 70 brengt het streetwear-label een trio air force 1 met heren maat 44 uit ter ere van het 40-jarig jubileum van het silhouet.

Toevoegen aan een reeds gezond aanbod van PRM-kleurstellingen — meest recent voorafgegaan door de nike air max 90 zwart leer — dit de aankomende Air Max 90 levert een colorway die losjes doet denken aan de UNLV, omdat het rode tinten combineert met een veel stillere grijze basis."
 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.084 seconds